August 2018 013.jpg

Dee-Dee, Stella, Eowyn, Freja og Iona 

logrende skotte hø_.gif

Vores skotter

th_crni-1.gif

Man kan ikke have hund og opdræt i mange år uden at skulle sige farvel eller uden at skulle træffe nogle beslutninger f.eks. om at sørge for en ny familie.

Vi har sagt farvel til Buster - Ravnegårds Brindle Bobby" som var starten på det hele og til Freja vores første tæve, som var en fantastisk mor og som bare fødte de hvalpe og tog sig af dem, som var det den største selvfølgelighed i verden.

Buster blev mere end 13 og Freja blev 11.

 

Så har vi desværre måtte sige farvel til Dee-Dee - Easterscot´s Davina, som var efter Freja, i april 2019 - et forløb på 4 dage, hvor hun gik i hjertesvigt. Og efter adskillige undersøgelser og behandlinger, måtte vi lade hende gå - 10½ år gammel.

Dee-Dee var vores første danske champion og hyggede sig med udstillinger og hun var chefen i flokken.

Som en dommer sagde "She never stops showing!"

Nu ligger hun i et hjørne af vores have og i vores hjerter.

Stella von Tinsdal, som vi hentede hos Gisela Gutschow for 10 år siden og som er mor til Eowyn og mormor til Iona - hun bor hos Ulla og Jønne, der mistede deres gamle skotte for 4 år siden, og hun har et fantastisk hundeliv hos dem - vi ser hende jævnligt, hvor hun for en kort stund bliver en del af flokken igen.

Easterscot´s Freja, som er efter Dee-Dee, er blevet fynbo som 5 årig og bor hos Gudrun og Allan og deres børn. Hun deler også matrikel med Charlie, som er en hvalp på 10! fra vores 4 kuld.

Selvom de ikke er her/bor her mere, er de alle en vigtig del af vores opdræt og alle som en, en ligeså vigtig del af vores liv.